Konyhabútor

A konyhabútorok elkészítése nőtt leginkább a szívünkhöz, ezt nem is titkoljuk!

Nincs is jobb érzés látni a családot, amikor megpillantják éppen elkészült új konyhájukat! Mindenki méregeti, keresgéli benne azokat az elemeket, amiket később várhatóan legtöbbet fognak használni.

A háziasszonyok először a sütőt nézik meg, aztán a mosogatógép lesz a következő csodálat tárgya. Később veszik csak észre, hogy milyen kellemes magasságúra sikeredett a mosogató, és hogy milyen praktikus a csillapítottan becsukódó fiók.

A családfő, mérnöki aprólékossággal ellenőrzi az illesztési hézagokat, majd miután mindent alaposan átvizsgált, kinyitja a hűtőszekrényt, és gyorsan megnézi, hogy kedvenc italát hova fogja tenni.

A család legkisebb tagjai, a gyerekek, egyből körbeszaladják a pultot, és villámgyorsan felosztják a helyeket, hogy ki hova fog ülni.

Egy jól elkészített konyhabútor egyből a lakás részévé válik, senki nem idegenkedik, tőle, mindenki egyből befogadja. Ez a hely mindig a lakás egyik legközpontibb részét fogja jelenteni, éppen ezért lényeges a használhatóság és elegancia tökéletes harmóniája!

Kérje szakembereink véleményét! Egyedi mérteben is készítünk mindent!

Munkáink